Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep îşi serbează luni ziua de naştere. Campioana împlineşte 30 de ani

ro

27 Sep, 2021 00:00 4031 Marime text
 

 
  • Simona Halep împlineşte o frumoasă vârstă la 12 zile după ce s-a căsătorit.
 
Un nou eveniment special în viaţa marii campioane a Constanţei Simona Halep, care, luni, 27 septembrie, îşi serbează ziua de naştere, jucătoarea de tenis ajungând la vârsta de 30 de ani.
 
Aniversarea se alătură, la scurtă vreme, căsătoriei fostului lider mondual, campioană la două turnee de Grand Slam, Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019, cea care, pe 15 septembrie, i-a devenit soţie alesului inimii ei, Toni Iuruc. Cei doi au petrecut voiajul de nuntă în Turcia, după care au revenit în România, Simona pregătind în continuare evoluţiile la turneele la care şi-a propus să participe în perioada următoare: Indian Wells (SUA, 6 - 17 octombrie, premii în valoare totală de 8.761.725 dolari), Kremlin Cup (Moscova, Rusia, 18 - 24 octombrie, premii de 565.530 dolari) şi Transylvania Open (Cluj-Napoca, România, 25-31 octombrie, premii de 235.238).  
 
Simona Halep va aborda aceste turnee, dar şi cele următoare, fără antrenorul Darren Cahill, după ce constănţeană a anunţat că relaţia de colaborare antrenor - sportiv dintre ei a încetat. „După șase ani de colaborare minunată, Darren și eu am decis că e timpul să încheiem relația noastră profesională. Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și un om mai bun“, a fost mesajul campioanei din Constanța. Tehnicianul australian a început să o antreneze pe Simona în 2015, iar sub bagheta lui, actualul număr 14 mondial a câștigat primul ei turneu de Grand Slam (Roland Garros 2018) și a devenit lider mondial WTA. În 2019, din motive familiale, Darren Cahill nu a mai pregătit-o pe Simona, dar ulterior au reluat colaborarea.      
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Instagram, Facebook (Simona Halep)

 
Citeşte şi:
 
Simona Halep și antrenorul Darren Cahill au pus capăt colaborării
 
O specie nouă de insectă, descoperită în județul Constanța, denumită în onoarea Simonei Halep
 
„Casă de piatră, campioana inimilor noastre!“
Imaginile fericirii! Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă de vis, într-un decor de basm (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii