Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Nica, despre declaraţiile lui Klaus Iohannis din seara protestelor - "Consider necesară înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă"

ro

18 Aug, 2018 17:58 2057 Marime text
Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD, susţine că preşedintele Klaus Iohannis este interesat de escaladarea conflictelor pentru câştiguri electorale, având un comportament similar cu cel al fostului şef de stat Traian Băsescu.
 

"Încă din seara protestelor, preşedintele Iohannis a lansat o serie de acuzaţii dure la adresa Jandarmeriei, în lipsa oricăror dovezi şi informaţii operative. Acest fapt denotă rea-voinţă şi dorinţa evidentă de a stimula şi mai mult violenţele existente. Ca şi Băsescu, Iohannis nu este interesat de stingerea conflictelor din societatea românească ci, dimpotrivă, de escaladarea lor pentru câştiguri electorale. Toate acestea în tandem cu un aparat de propagandă agresiv, finanţat din surse obscure. Cred că s-au depăşit nişte limite democratice în acest război politic şi consider necesară înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă, care să aducă lumină pe scena publică", a afirmat Dan Nica, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii