Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacă tot ne „vin“ gazele, de ce sunt înlocuite trotuarele (bune) din Mangalia?

ro

12 Sep, 2011 22:22 1616 Marime text
trot1_resize.jpgMesaje contradictorii ne vin de pe la primărie: după ce azi, în presa judeţeană, primarul Tusac spunea ca ne „bagă" gaze (bine, el o zice de vreo trei ani, ba chiar patru dacă e să numărăm şi 2007, când era în campanie la locale), iată că, în plin soare şi cu avânt tovărăşesc, se înlocuiesc... borduri şi trotuare.

Nu prea înţelegem de ce se efectuează toate aceste lucrări de refacere a trotuarelor, din moment ce, peste câteva luni, acestea urmează să fie din nou stricate pentru conductele de gaze. Logica ne-ar spune fie că gazele mai au de aşteptat ceva timp (dar declaraţiile de presă sunt bune ca să nu ne uite de tot lumea), fie avântul electoral l-a purtat pe aripile lui mult, mult prea devreme pe edilul nostru şi acesta nu s-a gândit că o lucrare făcută la dublu (cu costuri „duble"?) nu strică nimănui.

Destul de neobişnuit cu mersul pe jos prin Mangalia, domnul Tusac nu a calculat prea bine nici priorităţile refacerii acestor trotuare: echipele de muncitori înlocuiesc în prezent unul dintre cele mai bune trotuare din oraş, cel de la capătul Bulevardului 1 Decembrie, în timp ce trotuare precum cel de pe Ştefan cel Mare sau Rozelor mai au mult şi bine de aşteptat.

Sursa: Infocallatis.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii