Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu Mihai Daraban preşedinte interimar Camera de Comerţ a scos la vânzare maşinile Rolls Royce Phantom şi Cadillac Escalade, folosite de fostul preşedinte Mihai Vlasov

ro

28 Apr, 2014 12:38 3598 Marime text
Conducerea interimara a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) vrea sa recupereze din banii cheltuiti de fostul presedinte, Mihail Vlasov, actualmente anchetat de DNA in stare de arest la domiciliu. Un Rolls Royce Phantom si un Cadillac Escalade, masini pe care pe care Vlasov le folosea pentru a se deplasa, au fost scoase la vanzare pe mai multe site-uri de anunturi, potrivit unor surse din CCIR.

Automobilul de lux Rolls Royce Phantom, fabricat in 2004, a fost cumparat la mana a doua in 2008, cu circa 250.000 euro, in timp ce pretul de catalog depaseste 400.000 euro.
Potrivit Agerpres, CCIR a demarat efectuarea unui audit juridic care va fi urmat si de un audit financiar, in prezent CCIR fiind implicata in circa 90 de dosare litigioase, atat cu societati comerciale cat si cu persoane fizice.

Adunarea Generala Extraordinara l-a desemnat pe Mihai Daraban ca presedinte interimar pana la data de 6 iunie, cand se vor desfasura alegerile pentru noua conducere a CCIR.
Sursa: HotNews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii