Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristinel Dragomir – Evenimentele dedicate Zilei Dobrogei, modificate din cauza tragediei de la Colectiv

ro

11 Nov, 2015 12:18 1593 Marime text
În aceste momente, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, susţine o conferinţă de presă, tema fiind manifestările dedicate Zilei Dobrogei. Aceasta are loc în sala ovală din cadrul Prefecturii Constanţa.
 
Evenimentele de sâmbătă, dedicate Zilei Dobrogei, au fost modificate din cauza tragediei de la Colectiv. „România nu a mai trecut niciodată printr-o nenorocire atât de mare", a declarat Cristinel Dragomir. De aceea, manifestările de sâmbătă, din Piaţa Ovidiu, au fost anulate. În schimb, va avea loc o şedinţă solemnă a CJC – CLM, unde vor fi invitaţi parlamentari din Constanţa, reprezentanţi ai universităţilor, veterani de război, dar şi alte personalităţi ale Dobrogei.

Slujba de tedeum se va ţine în continuare la Catedrală, iar porţile muzeelor constănţene vor rămâne deschise de la ora 11.00.

La ultima rectificare bugetară, judeţul Constanţa a primit în total 24.486.000 de lei, din care 10.801.000 lei din total pentru primariile din judeţ. Cel mai mult a primit Medgida, 1.086.000 de lei. Sunt însă şi primării care au primit 0 lei.

Din cele 13 miloane pentru CJC, 6.611.000 de lei sunt banii instituţiei, iar 7.074.000 de lei sunt bani la dispoziţia CJC pentru dezvoltarea locală, bani ce vor putea fi folosiţi pentru asigurarea finanţării şi cofinanţarea proiectelor europene ale primăriilor din judeţ. Suma de 6 milioane va fi folosită pentru reabilitarea şi dotarea maternităţii şi a secţiei de obstetrică-ginecologie de la Spitalul Judeţean.

Întrebat, dacă în cazul în care Sevil Shhaideh nu se va regăsi pe listele noului guvern, s-ar putea întoarce la CJC, Cristinel Dragomir a declarat că funcţia pe care aceasta o ocupă nu este vacantă dar, dacă va dori, cu siguranţă, şi-ar găsi un loc binemeritat aici. Având în vedere experienţa sa, cred că va fi nevoie de ea în altă parte. Dar dacă va vrea să se întoarcă, aş lua-o chiar la cabinetul vicepreşedintelui în calitate de consilier", a precizat acesta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii