Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristinel Dragomir a demisionat din funcţia de administrator al RAEDPP Constanţa

ro

31 Oct, 2018 12:25 3020 Marime text
Consilierul local Nicolae Cristinel Dragomir a demisionat din funcţia de administrator al Regiei Autonomie Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa. El a fost cooptat în consiliul de administraţie al RAEDPP acum o lună de zile.

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local Municipal Constanţa este proiectul de hotărâre aflat pe ordinea suplimentară prin care se ia act de demisia acestuia.

Afost modificată anexa HCL din data de 27 septembrie 2018, prin care noul administrator provizoriu pe un termen de 4 luni să fie Dan Dobrescu.

Cristinel Dragomir, întrebat de către ZIUA de Constanţa dacă a demisionat pentru a merge în altă parte a răspuns scurt şi la obiect.

"Nu merg nicăieri. Pur şi simplu am demisionat", a spus Cristinel Dragomir.


Reamintim că la ultima şedinţă de CLM, aleşii locali municipali au aprobat, prin vot secret, proiectul de organizare a Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa (RAEDPP). Ca urmare a votului dat de aleşii locali, membri în Consiliul de Administraţie a RAEDPP sunt fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Cristinel Dragomir, fostul deputat PSD Florin Gheorghe, omul de afaceri Cristian Solom şi Sorin Lucian Ionescu.
 
Menţionăm că, la şedinţa precedentă din luna iunie, Cristian Solom a primit 14 voturi, ceilalţi trei neîntrunind numărul necesar de voturi pentru a face parte din CA-ul RAEDPP. Acesta a fost şi motivul pentru care proiectul nu a trecut atunci de votul consilierilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii