Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Criminaliştii din Constanţa efectuează percheziţii cu procurorii DIICOT Tulcea

ro

31 Mar, 2014 14:11 2296 Marime text
Procurorii DIIOCT au efectuat zece percheziţii în vederea destructurării unei grupări infracţionale specializată în infracţiuni de trafic de droguri de risc şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihotrope.

Procurorii Direcţiei Judeţene de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, împreună cu poliţişti criminalişti din Tulcea şi Constanţa au ridicat de la locuinţele suspecţilor droguri şi produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, precum şi dispozitive pentru confecţionarea artizanală a ţigaretelor. Potrivit procurorilor există suspiciunea că în anul 2014, pe raza municipiului Tulcea s-a constituit o grupare infracţională la care au aderat mai multe persoane specializate în procurarea, deţinerea şi comercializarea de droguri. Tot potrivit acestora, gruparea îşi desfăşura activitatea sub directa coordonatare a cetăţenilor S.I.V.şi V.L.C.
Procurorii DIICOT au dispus măsura reţinerii faţă de şase persoane, iar instanţa a dispus măsura arestării preventive a acestora.

Acţiunea a fost desfăşurată cu suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii