Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Costin Mincu, unul din acţionarii Colectiv Club Se cere falimentul Goblin Club SRL

ro

10 Nov, 2015 10:04 3086 Marime text
 
Pe lângă Colectiv Club, unul dintre acționari, Costin Mincu deţine acţiuni la alte 11 firme implicate în cluburi şi organizări de concerte, din care trei în Constanţa, potrivit evz.ro. Goblin este numele unui club din Constanța, dar și al unei terase care a ars din temelii acum 5 ani. Elephant, unul dintre cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, la care, de asemenea, Costin Mincu are acțiuni, a ars anul trecut. Zeci de oameni au fost atunci la un pas de a-și pierde viața iar un pompier a fost rănit. Costin Mincu, unul din acţionarii Colectiv Club, are între 20% şi 100% din acţiunile altor 11 firme din zona de cluburi sau organizări de concerte: Music Hall, Hades Record, CVC Mistico, Elefant Club, Festival Arena, Goblin Bar& Club, Mamut Pub, Iunie Events, Goblin Club (Constanţa), Com Evant (Constanţa), Co Al Co Entertainment (Constanţa).
 
Firma Colectiv Club, care are clubul unde a avut loc tragedia din Capitală, este deţinută de Alin George Anastasescu (47%), Costin Mincu (23%) şi Paul Cătălin Gancea (30%).
 
Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat un dosar în care SC Goblin Club SRL este debitor, iar materia este „Faliment“.

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 2 noiembrie, asociaţi în firmă sunt Alexandru Daniel Beizadea şi Constantin Beizadea. Administratorul firmei este Alexandru Daniel Beizadea. Mincu s-a retras din Goblin Club SRL din ianuarie 2014.

Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Goblin Club SRL înregistrase o cifră de afaceri de 331.250 lei, o pierdere netă de 31.725 lei şi 11 salariaţi. La sfârşitul anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 244.220 lei, o pierdere netă de 48.041 lei şi 12 salariaţi.


Sursa foto: libertatea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii