Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control efectuat asupra microbuzelor de pe traseul Năvodari-Constanţa. Au fost aplicate sancțiuni (galerie foto)

ro

05 Jul, 2019 21:32 2843 Marime text
Ca urmare a sesizărilor cetăţenilor cu privire la traseul Năvodari-Constanţa, mai exact a condiţiilor în care se circulă cu mijloacele de transport în comun, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, a dispus o verificare. 

Potrivit unui comunicat transmis de CJC, joi şi vineri, 4 şi 5 iulie 2019, au avut loc două acţiuni inopinate ale Serviciului Control din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi Direcţiei Generale Administrarea Domeniului Public şi Privat-Autoritatea Judeţeană de Transport a CJC, cu sprijinul Poliţiei Naţionale, Poliţiei Locale Năvodari şi a Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, pe ruta Năvodari – Constanţa.

Au fost oprite în trafic microbuzele care efectuează curse regulate pe acest traseu, iar ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate următoarele amenzi: 
- în data de 4 iulie, trei amenzi pentru: persoane în picioare, persoane fără bilet, lipsa asigurare călători;
- în data de 5 iulie, trei amenzi pentru: lipsă licenţă traseu în original, lipsă plăcuţă cu dimensiunea microbuzului.

„Le atrag atenţia celor două societăţi care deservesc ruta Năvodari – Constanţa şi retur că astfel de controale vor continua, aşa încât îi sfătuiesc la modul cel mai sincer să-şi respecte angajamentele ce decurg din licenţa de traseu şi caietele de sarcini întocmite la atribuire, iar în acelaşi timp să-i respecte pe călători şi să le ofere condiţii decente de transport! Ne dorim să eliminăm acele imagini cu microbuze rupte, umplute până la refuz, iar dacă pentru îndeplinirea acestui deziderat va trebui să facem controale permanent şi să fie aplicate amenzi zi de zi, atunci aşa vom proceda, până când vom ajunge la un numitor comun cu transportatorii, pe care îi asigur de toată consideraţia mea, dar cu condiţia să respecte ce am spus puţin mai devreme”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu.

Sursa foto: CJC
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Carmen 07 Jul, 2019 09:27 Doar atâtea amenzi? Faptul că se întrec intre ei, ca merg cu viteza pe anumite porțiuni și pun in pericol calatorii, că nu se poate respira înăuntru, că merg cu geamurile deschise in loc sa dea drumul la aerul condiționat, astea nu s-au văzut? Rușine!!!! Penibil!
  • Navodari 05 Jul, 2019 21:51 Si ISCTR-ul ce a constatat cu privire la starea tehnica a sicrielor pe roti care cica se numesc microbuze si transporta calatorii???? Sau a fost iarasi un control inopinat dinainte anuntat? Chiar asa de prosti ne cred autoritatile si patronii firmelor care asigura transportul pe aceasta ruta? 6 amenzi minore in 2 zile de control? Nici macar un singur microbuz nu a fost scos din circulatie pentru nenumaratele defectiuni tehnice pe care le au acestea! Rusine!