Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:17 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Tonomatele de cafea de la colţ de stradă, luate la ţintă de vandali (galerie foto)

ro

04 Nov, 2016 08:09 3132 Marime text
Mai multe aparate de cafea instant amplasate pe stradă, în cartiere din Constanţa au fost vandalizate, în ultimele zile de persoane necunoscute.
 
Cel mai recent caz s-a petrecut într-o staţie de autobuz de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanţa. Vânzătoarea chioşcului de ziare lângă care este amplasat tonomatul spune că a venit de dimineaţă la serviciu şi a găsit aparatul spart şi paharele şi cafeaua din el împrăştiate pe trotuar. Cel mai probabil vandalii căutau bani, însă angajaţii firmei care deţine aparatul îi ridicaseră pe toţi seara şi alimentaseră aparatul cu cafea şi pahare din carton.
 
Un caz similar s-a petrecut şi în urmă cu două nopţi, în zona Casa de Cultură, unde două astfel de aparate amplasate lângă un chioşc de ziare au fost distruse, probabil de aceiaşi autori. 

Până acum, reprezentanţii societăţilor care deţin aceste aparate nu au depus plângeri la poliţie pentru distrugere. De altfel, de la începutul anului, la poliţie s-au înregistrat numai două sesizări legate de deteriorarea unor astfel de aparate. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii