Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Constanța. Noapte fierbinte la pompieri. Semne rele anul 2017 are. Nenorociri peste nenorociri

ro

01 Jan, 2017 04:31 17076 Marime text
La Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea au sunat continuu sirenele după miezul nopții primului an din 2017 pentru tot felul de nenorociri.
 
Primul apel s-a făcut la ora 00.33 de la Ovidiu. Acolo, pe strada Mugurel, a luat foc, din cauze necunoscute, un autoturism.
 
Câteva minute mai târziu, la 00.58 a sunat din nou alarma: ”incendiu în municipiul Constanța, pe strada Baba Novac, la blocul BN 13. Arde o ghenă de gunoi”.
 
Aproape concomitent au fost solicitați și pompierii de la Detașamentul Tuzla: în centrul comunei luase foc un depozit de materiale de construcții.

Tocmai când părea că nu mai este nimic de făcut a sunat iar alarma: ”trebuie deblocată o ușă a unui lift, în Palazu Mare, în zona Elvila”.

Acum câteva minute telefonul de urgență 112 a sunat din nou: Arde anexa unei gospodării pe strada Veniamin Costache, în Constanța.

UPDATE ora 05.35:
La ora 05.30 militarii de la ISU Dobrogea au fost solicitați pe strada Teodor Burada. Acolo ei asigură măsurile de PSI la o conductă de gaze, probabil fisurată, în urma unuii accident de circulație minor.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanta
  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii