Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Inconștiență la volan. Un șofer fără permis și un conducător auto sub influența alcoolului, depistați în trafic

ro

13 Jun, 2018 10:03 1512 Marime text
Polițiștii IPJ Constanța au depistat în trafic un șofer fără permis și un alt conducător auto sub influența băuturilor alcoolice. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, Secția 2 Poliție, au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism neînmatriculat pe strada Sentinelei, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, Postul de Poliție Mihail Kogălniceanu, au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Domnești, județul Ilfov, care a condus un autoturism pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Polițiștii au condus persoana în cauză la SCJU Constanța pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În ambele cauze, au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii