Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:59 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul PSD Ion Moisei a fost ales pentru a prelua atribuţiile de primar la Tuzla

ro

22 Sep, 2015 10:04 1900 Marime text
Consilierii locali din Tuzla s-au întrunit, astăzi, în ședință, pentru alegerea primarului interimar.
Deşi au existat trei propuneri din partea consilierilor locali cu privire la cel care să preia atribuţiile primarului şi ale viceprimarului, ieri, aleşii locali au fost de acord ca Ion Moisei să fie cel care le preia. Astfel, singura propunere rămasă pe tapet a fost pesedistul Ion Moisei, consilier local de Tuzla. El a fost ales viceprimar în locul lui Reşit Taner, cel care ar fi trebuit să preia atribuțiile primarului Florin Constantin Micu după ce a fost eliberat din funcție. Consilierul PSD Ion Moisei va rămâne atribuţiile de viceprimarşi, implkicit pe cele de primar, până la revenirea în funcţie a lui Reşit Taner sau a lui Constantin Micu. 
Amintim că Taner se află în arest pentru şantaj, iar în 15 septembrie prefectul Ion Constantin a eliberat ordinul de eliberare din funcţie pentru Florin Constantin Micu, ca urmare a unei decizii definitive de condamnare pentru că s-a folosit de cardurile primăriei pentru a alimenta cu combustibil autoturismele ce nu se aflau în proprietatea administraţiei locale.
Constantin Micu a declarat că a atacat la instanţa de contencios administrativ ordinul prefectului. Indiferent care va fi decizia instanţei în această speţă, Micu a afirmat că va candida anul viitor pentru un nou mandat. În prezent, Consiliul Local Tuzla are 13 aleşi locali, cu tot cu Ion Moisei, după ce viceprimarul a fost suspendat, iar primarului ales i-a încetat mandatul, prin ordinul prefectului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii