Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de artă culinară Horia Vîrlan se întâlneşte cu constănţenii

ro

13 Jul, 2011 18:16 1127 Marime text

Mâine, în magazinul Metro Constanţa 1, debutează etapa regională a concursului de artă culinară Metro Chef, ediţia 2011. Evenimentul presupune demonstraţii de artă culinară ale clienţilor METRO, ce concurează în echipe formate din un bucătar şef şi un ajutor de bucătar, pentru crearea unui meniu complet, prin care sunt evidenţiate talentul şi pregătirea clienţilor Metro Cash & Carry România, în domeniul gastronomiei. Cea de-a patra etapă regională, după cele organizate în magazinele METRO din Băneasa, Iaşi şi Craiova ce se va desfăşura în magazinul METRO Constanţa 1, pe o perioadă de 2 zile (14-15 iulie 2011) va fi continuată în ţară, în magazinele METRO din: Braşov, Timişoara şi Cluj-Napoca. Marea finală va avea loc în Bucureşti, în toamna acestui an. O suprafaţă de aproximativ 200 mp din cadrul fiecărui magazin va fi special amenajată pentru ca această competiţie să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Marii câştigători ai concursului Metro Chef 2011 vor primi medaliile concursului şi câte o bursă de studiu pentru prestigiosul program „Authentique French Cuisine" al Institutului Paul Bocuse, din Franţa. Pentru echipele clasate pe locurile doi, respectiv trei, au fost pregătite module de şcolarizare în cadrul Centrului de Pregătire în Gastronomie, care funcţionează în cadrul magazinului Metro Militari, precum şi premii constând în echipamente de bucătărie. Juriul competiţiei va fi format din specialişti în domeniul gastronomiei, ce vor asigura jurizarea concursului atât în bucătărie, în timpul preparării meniului, cât şi după servirea preparatelor. Membrii juriului sunt: Gabriela Berechet - Preşedinte al Federaţiei Bucătarilor din România, Horia Mihnea Vîrlan - Maestru bucătar renumit, Antonio Pisaniello - Maestru bucătar (La Locanda di Bu - Nusco, provinicia Avellino, Campania, Italia), colaborator al şcolilor de renume în domeniul gastronomiei, Patrick Guibet - Executive Chef Centrul de Pregătire în Gastronomie Metro Cash & Carry România, Constatin Eremia - Executive Sous Chef Centrul de Pregătire în Gastronomie Metro Cash & Carry România şi Silvia Ailincai - Chef Patisier Centrul de Pregătire în Gastronomie Metro Cash & Carry România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii