Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisarul european Corina Creţu „Nicăieri nu am fost atacată ca în România”

ro

12 Jan, 2019 08:52 1668 Marime text

Comisarul european Corina Creţu a declarat vineri că nicăieri nu a fost „atacată” ca în România pentru că a spus „nişte lucruri”, adăugând că nu este vina ei că s-au schimbat cinci prim-miniştri, scrie antena3.ro. 

„Eu cred că faptul că se apropie alegerile a făcut ca dialogul dintre mine şi autorităţi (din România - n.r.) să fie mult prea politizat şi eu mi-am propus să vorbesc de ceea ce fac eu şi de ceea ce am făcut şi să asigur în primul rând că nu fac nimic altceva decât să ajut România, să fiu constructivă. Sigur că atunci când vorbesc de riscuri, acest lucru intră în portofoliul meu şi este obligaţia mea de a spune tuturor statelor membre, să nu vă închipuiţi că eu vin doar la dumneavoastră în emisiune, în România, eu peste tot dau interviuri, vorbesc de riscuri şi în celelalte ţări, pentru că răspund de 28 de state membre. (...) Aici se personalizează foarte mult. Nicăieri nu am fost atacată ca aici pentru că am spus nişte lucruri. De pildă, legat de spitalele regionale, că ştiţi de unde a pornit, de la faptul că s-a spus că studiul de fezabilitate costă 250 de milioane. Eu totuşi sunt obligată, sunt comisar european, să spun: nu, studiul de fezabilitate costă 1,8 milioane. De ce după aceea o săptămână să fiu atacată peste tot?”, a spus Corina Creţu la un post de televiziune.


Corina Creţu a adăugat că vrea să treacă de această etapă şi să spună că în ea autorităţile române vor avea întotdeauna un partener.

Sursa foto: Facebook/ Corina Crețu 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii