Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Victor Ponta și Corina Crețu, prezenți la Medgidia. Pro România Constanța, susținută 101% de la centru

ro

23 Sep, 2020 16:39 3143 Marime text
Liderul Pro România, Victor Ponta a fost present alături de europarlamentarul Corina Crețu, la Medgidia, unde au fost prezentate mai multe proiectele ale formațiunii pentru județul Constanța. Din partea partidului, Răzvan Filipescu este candidatul la Consiliul Județean Constanța, iar Mircea Titus Dobre, la Primăria Constanța.

Ponta a declarat miercuri, la Medgidia, că în actuala campanie electorală, pe care o consideră „urâtă”, doar Pro România prezintă proiecte de dezvoltare pentru cetățeni și localitățile lor.

Cei doi lideri au punctat că au încredere în candidatul Pro România pentru Primăria Medgidia, Dumitru Moinescu, şi în candidaţii la Primăria Constanţa şi Consiliul Judeţean, Mircea Dobre, respectiv Răzvan Filipescu, prezenţi la o conferinţă de presă organizată la Medgidia.„La Constanţa sunteţi singurii care vorbiţi despre proiecte de dezvoltare a judeţului, dar aşa se întâmplă în toată ţara. Dar despre ce se întâmplă cu judeţul, cu oraşul, nu a vorbit nimeni. PSD şi PNL, acelaşi lucru, USR, mari luptători pentru schimbare s-au schimbat doar pe ei, în sensul că vor şi ei maşină, secretară, birou, o funcţie şi atunci rămânem doar noi, cei de la Pro România să vorbim despre lucruri ce au legătură cu ce ar trebui să fie alegerile locale", a spus la Medgidia Victor Ponta.

„Constanţa are un potenţial mult mai mare. Potenţialul economic al Constanţei, prin poziţionare, prin port, apropierea de graniţe, prin faptul că avem americanii aici, potenţialul e uriaş. Ştiu că sunt bani foarte mulţi băgaţi în campanie, ştiu că în Constanţa e greu să câştigi voturi doar fiind serios şi făcând proiecte şi vorbind despre lucruri serioase, dar eu cred că ceea ce faceţi, faceţi foarte bine. Vă urăm succes, eu şi noi toţi ne bazăm pe voi. Şi să rămâneţi în echipa asta unită, că bătălia de pe 27 septembrie nu e ultima, urmează pe 6 decembrie, urmează multe bătălii până în 2024, am încredere în voi şi vă susţin 101 la sută. Succes!", a mai spus liderul Pro România.

Corina Creţu a menţionat că Pro i-a îndemnat pe cetăţeni să meargă la vot şi să pună ştampila pe profesionişti.

„Este important ca oamenii să meargă la vot şi să înţeleagă că de data aceasta, în primul rând, este nevoie de profesionişti. M-am alăturat acestei echipe în speranţa, şi am văzut pe unde am fost că există oameni cu viziune care pot dezvolta aceste oraşe. Aveţi încredere în Mircea Dobre la Primăria Constanţa, aveţi încredere să votaţi candidatul Pro România la Medgidia şi aveţi încredere în Răzvan Filipescu, la preşedinţia Consiliului Judeţean”, a afirmat europarlamentarul Corina Crețu.

Proiectele Pro Români pentru Constanța

Candidatul Pro România la Consiliul Judeţean Constanţa, Răzvan Filipescu, a menţionat că lipsa locurilor de muncă este una dintre problemele judeţului, soluţia fiind realizarea de investiţii pe termen lung care să le asigure. Printre proiectele prezentate de Pro România Constanţa sunt realizarea unui drum - Dobrogea Expres, despre care a vorbit și în conferințele locale, dar şi a unui aeroport la Medgidia, proiect de suflet pentru el.


„Ne asumăm proiecte de anvergură, care să pună judeţul Constanţa pe harta dezvoltării. Medgidia este sufletul judeţului Constanţa, este aşezată central, este un punct intermodal extrem de valoros, pe care nimeni nu l-a fructificat. Are acces la Canalul Dunăre-Marea Neagră prin Portul Medgidia, deci indirect acces şi legătură cu Portul Constanţa. Este în apropierea autostrăzii, având legătură cu autostrada, are cale ferată şi până acum nu s-a dezvoltat absolut nimic.


Trebuie să creăm şi o rută comercială, care să îi dea plus valoare. Dobrogea Expres, este un drum care să pornească de la Negru Vodă, să treacă prin Medgidia, cu punct final podul de la Galaţi


Aeroportul Mihail Kogălniceanu - considerăm oportun să aibă un caracter militar şi de securitate naţională. Prin programul de relansare, actualul guvern a prevăzut suma de aproximativ 300 milioane de euro pentru dotarea, renovarea aeroportului Mihail Kogălniceanu şi a aeroportului din Tuzla. Considerăm că e nevoie de un nou aeroport şi solicităm Guvernului României să se gândească bine şi toate sumele să le realoce şi să construim un aeroport cu zonă pentru pasageri şi zonă cargo, la Medgidia, pentru că într-o zonă mai bună nu se poate face", a declarat Răzvan Filipescu.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA FILIALA CONSTANTA
Executat de  ZIUA de Constanta - portal: www.ziuaconstanta.ro
CMF: 21200010
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii