Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa de candidaţi PRO România la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019

ro

06 May, 2019 00:00 2326 Marime text
La alegerile europarlamentare din 26 mai, PRO România propune o listă care îmbină experienţa şi performanţele comisarului european Corina Creţu şi a trei foşti premieri - Victor Ponta, Iurie Leancă şi Mihai Tudose cu ambiţia şi entuziasmul unor tineri precum Geanina Puşcaşu, Gabriela Podaşcă, Ioana Petrescu, Ionela Danciu, Cristian Cosmin sau Mihai Sturzu.
 
„Toţi candidaţii propuşi au performanţe recunoscute în domeniile lor de activitate, cunosc cel puţin o limbă străină, sunt familiarizaţi cu instituţiile europene şi au conexiuni importante pe plan european”, susţin reprezentanţii PRO România.
 
Obiectivul formaţiunii conduse de Victor Ponta este de a trimite în Parlamentul European oameni cu convingeri pro-europene puternice, care să fie o contrapondere la discursul naţionalist şi eurosceptic promovat tot mai intens în ultima perioadă pe scena politică din ţara noastră.
 
Comisarul european Corina Creţu este persoana cu cea mai înaltă funcţie la nivel european care va candida în aceste alegeri. Datorită Corinei Creţu, România a încasat câteva miliarde de euro în ultimii 5 ani pentru dezvoltarea infrastructurii. Tot Corina Creţu este cea care a înaintat o propunere de buget cu 6 miliarde de euro mai mare pentru România pentru perioada 2021-2027.
 
„În acelaşi timp, principala noastră carte de vizită este performanţa guvernării Ponta, care a reparat dezastrul guvernărilor anterioare, a adus creştere economică şi dreptate socială. Realizările din perioada 2012-2015 trebuie reluate de o echipă capabilă să promoveze proiecte coerente care să ducă la servicii sociale de calitate, modernizarea infrastructurii, oportunităţi pentru tineri, respect pentru seniori şi siguranţă pentru toţi cetăţenii. PRO România are încredere că românii vor alege pe 26 mai competenţa şi profesionalismul din dorinţa de a duce ţara noastră pe locul pe care îl merită în Uniunea Europeană”, se arată în programul electoral al formaţiunii.
 
PARTIDUL PRO ROMANIA, MFC: 41190009
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii