Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Europarlamentarul Corina Crețu, mesaj de susținere pentru Mihai Oancea, candidat Pro România la Primăria Agigea (VIDEO)

ro

24 Sep, 2020 00:00 2921 Marime text
  • Mihai Oancea, candidat Pro România pentru Primăria Agigea, este susținut de europarlamentarul Corina Crețu
  • Candidatul de la Agigea îndeamnă oamenii să iasă la vot pentru a putea să înceapă dezvoltarea localității

Mihai Oancea (Pro România) este susținut de europarlamentarul Corina Crețu, pentru primăria Agigea. Corina Crețu a transmis un mesaj, în timp ce se afla într-o vizită, alături de liderul partidului, Victor Ponta, prin care explică de ce oamenii ar trebui să își pună ștampila în dreptul candidatului de la Agigea.


„Îi transmit sprijinul meu lui Mihai Oancea, candidat Pro România la Primăria comunei Agigea. Eu cred că acesastă comună merită un om care are viziune, un om profesionist, care dorește să îmbunătățească viața oamenilor și să exploateze mai mult potențialul turistic și economic al acestei localități”, a subliniat Corina Crețu, europarlamentar Pro România, aflată miercuri în județul Constanța.

„Bună ziua! Această campanie se apropie de sfârșit. Votul dumneavoastră poate schimba în totalitate acest drum anevoios de până acum.
Votul dumneavoastră conteaza enorm în această competiție. Cu fiecare vot suntem mai aproape să dezvoltam, cu pași repezi, localitățile din Lazu și Agigea.
Votul dumneavoastra poate schimba în bine Agigea și Lazu. Oancea Mihai mă numesc și, împreună cu echipa pe care o reprezint, vă așteptam la vot. Fiecare vot contează. Vino la vot”, a transmis Mihai Oancea, candidatul Pro România pentru primăria din Agigea.


Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA FILIALA CONSTANTA
Executat de ZIUA de Constanta - portal: www.ziuaconstanta.ro
CMF: 21200010



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii