Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comedia „Bună! Ce faci?” ajunge la Constanţa

ro

28 Mar, 2011 17:17 1456 Marime text

ionel_mihailescu_dana_voicu_3.jpgUnul dintre cele mai îndrăgite filme româneşti ale începutului de an, „Bună! Ce faci?", ajunge şi la spectatorii din Constanţa, după ce şi-a câştigat câteva mii de fani în cinematografele din ţară. Începând de vineri, 1 aprilie, filmul regizat de Alexandru Maftei va fi proiectat la Cityplex Tomis Mall.

Una dintre puţinele comedii romantice realizate în România, „Bună! Ce faci?" este povestea a doi soți care, după 20 de ani de căsnicie, nu mai simt nici o atracţie unul faţă de celălalt. Gabriel (Ionel Mihăilescu) este pianist, iar Gabriela (Dana Voicu) este patroana unei mici spălătorii de lux. Fiecare dintre ei îşi caută iubirea în altă parte şi, după câteva nopţi de chat nebun, amândoi sunt convinşi că şi-au găsit perechea. Nici unul nu bănuieşte însă că partenerul de care s-a îndrăgostit pe Internet nu e deloc un necunoscut. Chiar dacă este deosebit de libertin în propriile relaţii sexuale, băiatul lor de 17 ani, Vladimir (Paul Diaconescu), este mai mult decât intrigat când le descoperă idila.

În roluri secundare apar Ana Popescu, Sabrina Iaschevici, Adrian Păduraru, Antoaneta Cojocaru, Ioan Andrei Ionescu, Ioana Abur şi Adriana Trandafir.

Filmul are la bază una dintre „cele mai năstruşnice ştiri din 2005", pe care „Dilema veche" o semnala la începutul lui 2006, în rubrica „Cu ochii în 3,14". Scenariul este scris de Lia Bugnar, muzica originală este compusă de Dragoş Alexandru, iar imaginea este semnată de Radu Aldea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii