Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:19 26 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul „Dobrogea“ din Castelu, premiul I la Competiţia BUSINESS PLAN

ro

25 Mar, 2014 09:14 2051 Marime text
Luni, 24 martie 2014, începând cu ora 12.00, la Colegiul Comercial „Carol I” Constanţa s-a desfăşurat a VI-a ediţie a Competiţiei judeţene BUSINESS PLAN pentru firmele de exerciţiu din liceele tehnologice, profil servicii, clasele a XI-a şi a XII-a, având ca scop dezvoltarea competenţelor antreprenoriale ale elevilor şi facilitarea corelării pregătirii teoretice cu pregătirea practică.

Cele cinci unităţi de învăţământ implicate – Colegiul Comercial “Carol I “, Liceul Tehnologic “C.A. Rosetti”, Liceul Tehnologic “Virgil Madgearu”, Colegiul Economic Mangalia şi Colegiul Dobrogea Castelu au fost reprezentate de cinci firme de exerciţiu care au intrat în competiţie, după ce acestea şi-au depus proiectele pe site-ul ROCT (Centrala firmelor de exercitiu) validate şi declarate calificate de către experţii ROCT, respectiv ai  Centrului Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic.

Competiţia a presupus elaborarea de către elevi a unui plan de afaceri şi prezentarea acestuia în faţa unui juriu format din reprezentanţi ai I.S.J. Constanţa, ai unităţilor şcolare cu profil servicii şi ai mediului de afaceri. Totodată s-a urmărit formarea, descoperirea şi valorificarea ideilor de afaceri valoroase.

Mediul de afaceri a fost reprezentat la această ediţie de către o firmă din Constanţa, prin directorul agenţiei Mariana Gorbănescu.

Firma câştigătoare a fost din unitatea şcolară Colegiul Dobrogea Castelu care va participa la etapa regională, în perioada 5-8 mai 2014.

Ti-a placut articolul?

Comentarii