Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cod Portocaliu. Situații dramatice O femeie din Ostrov a fost dusă cu șenilata să nască în Bulgaria

ro

18 Jan, 2016 01:36 2741 Marime text
 
Potrivit ultimei informări a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Dobrogea în județul Constanța a fost realizată o manevră mai puțin întâlnită.
La ora 20.00, pe telefonul de urgență 112 se anunțase că o femeie din comuna Ostrov, sat Almalau, este pe cale să
nască.
A fost solicitată șenilata de la Secția Băneasa a Regiei Autonome Județene  de Drumuri și Poduri Constanta, pentru a putea transporta  gravida la cea mai apropiată unitate spitaliceasca sau până la punctul la care poate fi preluată de o ambulanță.
Șenilata  s-a deplasat cu doi paramedici de la ISU Constanta, pentru a asigura masurile de prim ajutor calificat pe timpul deplasarii cu persoana gravida, de la Almalau la Silistra (Bulgaria).

Totodată, zeci de persoane aflate în mai multe mașini au fost scoase după ce au rămas blocate în nămeți, pe drumuri din județul Constanța, au mai informat, în jurul orei 24,00, reprezentanții Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea.
Potrivit sursei citate, patru mașini în care sunt 16 persoane sunt blocate între localitățile Bugeac și Ostrov, pentru scoaterea acestora din zăpadă intervenind șenilata care s-a întors de la Silistra - Bulgaria, după ce a transportat la spital tânăra din satul Almalău, comuna Ostrov, care trebuie să nască.
O altă mașină, cu o persoană, este blocată între localitățile Gârliciu și Hârșova, un autovehicul cu două persoane este înzăpezit între Stupina și Hârșova, iar o mașina cu patru persoane este blocată între Cerchezu și Negru Vodă.
 

sursa foto: neptuntv
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii