Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CITATE MAICA TEREZA. Cele mai puternice citate despre credință

ro

04 Sep, 2016 13:04 4567 Marime text
Înțelepciunea din vorbele Maicii Tereza a atins până și cele mai insensibile suflete, făcându-i pe mulți să cadă pe gânduri și chiar să-și schimbe comportamentele negative. Și-a închinat viața lui Dumnezeu și, în numele Lui, s-a dedicat îngrijirii săracilor, bolnavilor, orfanilor sau muribunzilor.
  •  „Fii bun și milostiv. Nimeni să nu plece de la tine altfel decât mai liniștit și mai fericit decât a venit. Fii expresia vie a bunătății lui Dumnezeu, bunătate care să se citească pe fața ta, în ochii tăi, în zâmbetul tău.”
  •  „Săracii au nevoie de noi, dar nici nevoia pe care o avem noi de săraci nu este mai mică. Cea mai mare sărăcie este aceea de a nu fi iubit.“
  •  „Revoluția dragostei începe cu un zâmbet. Zâmbește de cinci ori pe zi unei persoane căreia, în mod normal, n-ai niciun chef să-i zâmbești. O vei face în numele vieții.”
  • „Pentru a răspândi fericire în jur, e nevoie să fii fericit în propria familie. Pacea și războiul încep chiar din mijlocul familiilor noastre. Dacă vrem să avem pace în lume trebuie mai întâi să ne iubim familiile.”
  •  „Cei care au darul de a aduce bucurie în sufletele altora se apropie de perfecțiune. Fă în așa fel încât oamenii care se află în suferință să vadă în tine un înger al consolării și confortului.”
  • „Lumea nu se cucerește cu bombe și arme, ci cu dragoste și înțelegere.”
  •  „Dumnezeu le-a dat oamenilor mâini pentru a servi și inimă pentru a iubi.”
sursa: Antena3.ro

Citește și ...
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii