Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cioloș A fost identificat și ultimul român dispărut în urma cutremurului din Italia

ro

30 Aug, 2016 21:05 1268 Marime text
Ultimul român care fusese dat dispărut în urma cutremurului din Italia a fost identificat, a anunțat, astăzi, premierul Dacian Cioloș.

"Din informațiile pe care le am de astăzi, și acea persoană, care fusese dată dispărută, a fost identificată. Deci, nu mai avem practic persoane dispărute, avem doar aceste persoane care încă sunt spitalizate", a afirmat Cioloș.

Premierul Dacian Cioloș și ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, se află azi în Italia pentru a fi alături de comunitatea de români afectată de cutremur.

UPDATE, ora 21:14:
Premierul Dacian Cioloş a declarat că va propune în şedinţa de Guvern ca joi să fie zi de doliu naţional pentru românii decedaţi în cutremurul din Italia, transmite Agerpres.

"Mâine, în şedinţa de Guvern, o să propun şi o zi de doliu naţional pentru ei. (...) Foarte probabil joi o să propunem (să fie ziua de doliu naţional, n.r.)", a spus Cioloş.

Prim-ministrul și ministrul muncii s-au întâlnit cu cei patru cetățeni răniți și cu familiile de români din tabăra de sinistrați din zona Amatrice.
În cursul serii, premierul Cioloș și ministrul Pîslaru au participat la funeraliile de stat organizate în memoria victimelor cutremurului, alături de președintele Italiei, Sergio Mattarella, și de premierul Matteo Renzi, conform unui comunicat remis de Guvernul României.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii