Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românii au talent Povestea cutremurătoare de viață a lui Iustin Călin. Tânărul i-a impresionat pe jurați cu o interpretare la pian a melodiei „Caruso” (VIDEO)

ro

19 Feb, 2022 19:57 3630 Marime text


Iustin Călin este masterand în Timișoara, unde studiază muzică și teatru. Crede că moștenește talentul de la mama sa, pe care nu cunoaște, abia își aduce aminte de ea, a văzut-o doar de câteva ori când era mic. 

A fost abandonat la spital, iar la vârsta de două săptămâni a fost dus de o măicuță la un orfelinat, unde a dus o viață traumatizantă.

Anul trecut a încercat să o caute pe mama sa, însă a aflat că a murit. Nici pe tatăl său nu îl cunoaște. 

Deși o familie din Italia a dorit să-l adopte, legea din România nu le-a permis. Iustin i-a vizitat în fiecare vară timp de 10 ani. 

Pentru el, cel mai mare regret este că nu a strigat pe nimeni mamă și tată.

Potrivit romaniiautalent.protv.ro, Iustin a urmat Liceul de Artă și a făcut Conservatorul, fiind olimpic la muzică, a luat locul 3 pe țară și bursă. A cântat la Vatican pentru Papa Francisc, lucru ce a fost emoționant pentru el, crescând cu dragoste pentru Dumnezeu.
 

Mihai Bobonete: „Tu trebuie să mergi mai departe!”


A venit la „Românii au talent” cu un mesaj de încurajare pentru toți tinerii care au familie acasă și care nu își prețuiesc părinții.

Iustin dirijează două coruri și predă canto copiilor. Tânărul se întreține singur și face tot ce poate pentru a duce un trai decent.
 

Andra: „A fost atât de frumos! Ai o voce foarte frumoasă! A fost o bucurie să te ascultăm!”


 

foto și video: Facebook/ Românii au talent
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii