Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine vine astăzi, la Litoral TV, la cele mai importante emisiuni

ro

10 Jul, 2013 15:48 1868 Marime text
Protosinghelul Maxim Vlad, invitat la emisiunea „Drumuri spirituale”

Pentru că ne bucurăm de perioada vacanţei sau a concediului, Litoral TV propune o temă pe cât de interesantă, pe atât de utilă. Rostul, importanţa şi tehnica pelerinajelor sau a călătoriilor ca experienţe de desăvârşire duhovnicească sunt câteva dintre aspectele ce vor fi discutate de către protosinghelul Maxim Vlad, în cadrul emisiunii „Drumuri spirituale”, realizată de Codruţ Burdujan. Emisiunea poate fi urmărită cu începere de la ora 16.30 pe Litoral TV.

Christian Gigi Chiru, invitat la „Radiografia Zilei”

Bilanţul primei sesiunii parlamentare, reacţia la apelul de unificare a dreptei la nivel judeţean, lansat de Forţa Civică Constanţa, şi aspecte din activitatea de vară a PDL Constanţa sunt câteva dintre aspectele ce vor fi abordate în ediţia din această seară a emisiunii „Radiografia Zilei”, realizată de Mihaela Ciorbaru. Subiectele vor fi dezbătute împreună cu preşedintele Organizaţiei Judeţene PDL Constanţa, senatorul Christian Gigi Chiru. Persoanele interesate de subiect pot interveni în direct la numerele de telefon ce vor fi afişate permanent pe ecran. Emisiunea poate fi urmărită cu începere de la ora 20.30 pe Litoral TV.

Dragoş Puiu, organizator al Festivalului Antic Tomis, invitat la „Contrast”

Astăzi, în cadrul emisiunii „Contrast”, de la ora 17.30, la Litoral TV este invitat Dragoș Puiu, organizatorul Festivalului Antic „Tomis”, care va discuta despre cea de-a doua ediție a acestui eveniment cultural istoric.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii