Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:03 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru „Ce s-a întâmplat ieri cu Nicuşor Constantinescu este un semn de normalitate”

ro

16 Jan, 2014 12:22 1635 Marime text
Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal, face următoarea declaraţie de presă referitoare la ridicarea lui Nicușor Constantinescu de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție:

„Ce s-a întâmplat ieri cu președintele Consiliului Județean Constanța este un semn de normalitate, pentru că baronii ca Nicușor Constantinescu, care s-au crezut atotputernici, sfidând legea, în cele din urmă vor fi loviți de ciocanul judecăţii. Vă spun că nutresc un sentiment de compătimire față de acest domn, care s-a crezut stăpân al Constanței și al Dobrogei, care și-a construit templul de putere încălcând legea. Este un prim semnal de anvergură că dictatura Constantinescu-Mazăre se apropie de sfârşit. Este bine cunoscut faptul că domnul Nicuşor Constantinescu a sperat că, odată Ponta ajuns prim-ministru, el şi prietenul lui, Mazăre, ar trebui să fie scutiţi de orice confruntare cu justiţia. Comportamentul de ieri al lui Nicușor Constantinescu seamănă cu cel al cartelurilor din America de Sud. Presupun că, dacă ar fi avut pistolul la el, i-ar fi împușcat pe reprezentanții statului fără să clipească. Trecând peste disputele politice bine cunoscute, Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre trebuie să înțeleagă că repectarea legii este o obligație, mai ales pentru cei legitimați de votul cetățenilor, iar atunci când încalci legea plăteşti mai devreme sau mai târziu!”

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 16 Jan, 2014 13:18 Cu bune si rele, daca asta e normalitate, va doresc sa fiti si dvs in aceasta situatie ,,normala,,. Succes !