Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:58 20 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chestorul Ioan Buda va sesiza Parchetul cu privire la șeful de la crimă organizată și antidrog Tulcea, pentru drogurile din Marea Neagra

ro

15 Jul, 2019 10:32 2117 Marime text
Șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, a anunțat, luni dimineață, că va sesiza Parchetul pentru neglijență în serviciu cu privire la șeful de la crimă organizată și antidrog Tulcea, pentru maniera în care a gestionat cazul drogurilor venite la mal în luna martie.

"Acolo (la Tulcea -n.r.), discutăm de șeful împuternicit șef serviciu combaterea criminalității organizate. A fost în primul rând , i s-a întrerupt împuternicirea, ofițerul este cercetat în prealabil și vom sesiza Parchetul cu privire la neglijență în serviciu. Mai sunt și alte nereguli, dar mici. (I se impută -n.r.) faptul că a fost informat și nu a raportat la timp. Dacă raporta la timp și acțiunea se desfășura într-un mod mult mai rapid", a declarat şeful Poliţiei Române.

Săptămâna trecută, conducerea Poliției Române a anunțat că a dispus ca Direcţia de Control Intern să facă verificări cu privire la modul în care polițiștii din Tulcea au gestionat ancheta privind drogurile care au venit la mal în martie, existând suspiciuni că polițiștii au ratat o captură de droguri aflată în 30 de saci.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii