Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățean pakistanez, depistat la frontiera cu Bulgaria. Tănărul a fost condus la audieri

ro

31 Jan, 2018 15:27 2481 Marime text

 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, un cetățean pakistanez care a încercat să intre ilegal în România din R. Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde.

Persoana în cauză a fost predată autorităților de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.
 
 În data de 30.01.2018, în jurul orei 19.00,  poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Ostrov au depistat, pe raza localității de frontieră Almălău, judeţul Constanţa, o persoană care se deplasa pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria spre interiorul țării. 

Deoarece persoana în cauză nu îşi justifica prezenţa în zonă, aceasta a fost dusă la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov pentru continuarea cercetărilor.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cel în cauză este un cetățean din Pakistan, în vârstă de 27 de ani. La cercetări, bărbatul a declarat că intenționa să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cetăţeanul pakistanez fiind predat către autorităţile bulgare, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Sursă foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii