Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:14 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru că transportau sute de kilograme de peşte, fără acte

ro

14 Oct, 2012 17:14 749 Marime text
Patru bărbaţi, care transportau cu două autoturisme peste 500 de kilograme de peşte, fără a avea documente justificative, au fost descoperiţi de poliţiştii din cadrul Gărzii de Coastă.

Vineri, la ora 10.30, poliţiştii de frontieră din Tulcea au au verificat, în apropiere de localitatea Luncaviţa, un Renault Kangoo, condus de R.V. (32 ani). În maşină au fost descoperite 527 de kilograme de peşte, neînsoţite de vreun document.

Poliţiştii din Pardina au verificat sâmbătă, la ora 14.45, pe comunicaţia Tudor Vladimirescu - Chilia Veche o Dacia în care se aflau M.M. (32 ani), T.A. (35 ani) şi B.F. (37 ani). Lucrătorii Gărzii de Coastă au găsit în autoturismul celor trei, 45 de kilograme de peşte, pentru care aceştia nu au putut prezenta documente justificative.

Întreaga cantitate de peşte, evaluată la suma de 1.900 lei, a fost predată unor societăţi comerciale de profil care urmează să o valorifice.

Bărbaţii sunt cercetaţi pentru deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori a produselor din peşte obţinute din pescuit.

Ti-a placut articolul?

Comentarii