Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai puternic om din România a murit în condiţii suspecte

ro

04 Sep, 2012 00:06 4116 Marime text

strongestman-alin-popa-06.jpgAlin Popa a decedat pe lacul Apa din judeţul Satu Mare. Bărbatul în vârstă de 34 de ani, care putea să ridice camioane de câteva tone, a căzut de pe un skijet şi s-a înecat.

Cel mai probabil, i s-a făcut rău, spun şocaţi amicii lui, mai ales că îl ştiau un excelent înotător. De altfel, când au văzut scena, martorii şi-au imaginat că Popa are chef de glume. Trupul lui a fost găsit în urmă cu câteva ore.

Sportivul puternic, care cântărea 140 de kilograme la 1,85 de metri, a dispărut inexplicabil pe fundul lacului.

Pompierii şi scafandrii din Arad au venit special cu o barcă penumatică şi un sonar ca să caute trupul sportivului. Alin Popa era mândru că, dupa ani de eforturi şi antrenamente epuizante, reuşise să câştige în iunie, la Bucureşti, titlul de "Cel mai puternic om din România". Din 2008 şi până anul acesta, a fost pe podium la fiecare competiţie de powerlift la care a participat.

Prietenii lui se tem că inima lui, suprasolicitată după atâtea concursuri, a cedat. De alcool nici nu poate fi vorba: nu pusese gura pe băutură de 10 ani. Straniu este însă şi ultimul mesaj al tânărului. Înainte de tragedie, Alin, care parcă a presimţit ceva, a postat pe Facebook o rugăciune. Cel mai greu a primit vestea morţii soţia lui. În 24 septembrie, ar fi implinit un an de căsătorie.

 Sursa: stirileprotv.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii