Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:26 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceață pe A2! Se recomandă atenție sporită în trafic!

ro

29 Jul, 2016 09:18 787 Marime text
Atenție, șoferi! Ceață pe A2, aproape de Fetești, ceea ce îi poate încurca pe conducătorii auto, dat fiind că densitatea sa variază în anumite locuri. Polițiștii de la Rutieră recomandă prudență și atenție sporită!

Este posibil ca, în a doua parte a zilei, valorile de trafic să crească pe A2 București – Constanța, pe DN1 București – Brașov și pe A1 București – Pitești, informează reprezentanții Centrului INFOTRAFIC.

La aceste momente, pe autostrada A2 București – Constanța traficul rutier se desfășoară fără probleme de fluență. Valorile de trafic sunt moderate.

„La km 144 (în zona Fetești – Cernavodă) se mai semnalează, local, ceață, care variază ca și densitate. De aceea, le recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers, între autovehicule, şi să folosească luminile de întâlnire (dacă este necesar, și pe cele de ceaţă)“, au declarat reprezentanții INFOTRAFIC.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, conducătorii auto care se deplasează pe Autostrada A2 București – Constanța și pe A1 București – Pitești sunt sfătuiți:

- să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă;
- să respecte limitele legale de viteză;
- să folosească luminile de întâlnire;
- să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie;
- să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc;
- să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii;
- să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate; 
- în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade.

 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii