Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce vedete vrea Alina Gorghiu în partid

ro

08 Oct, 2016 22:27 2579 Marime text
Consiliul Național de Coordonare al Partidului Național Liberal (PNL) a validat-o, astăzi, pe Alina Gorghiu în funcția de președinte al partidului. În această seară, președintele PNL a oferit, în cadrul unei emisiuni televizate, două exemple de femei ce pot confirma în politică.


„Un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe listele PNL și va face o figură foarte frumoasă dacă și-ar dori să vină alături de noi. M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de tv. M-am uitat la omul care cunoștințe în domeniul economic, care poate să facă un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze și care cred că și-ar schimba un pic perspectiva, dacă ar intra în politică. (...)

Mi-ar plăcea, de exemplu, să o văd pe Simona Gherghe făcând politică. Pe parte socială, sunt absolut convinsă că ar fi unul din cei mai buni oameni. V-am dat două exemple de femei care îmi plac, de femei care pot confirma în politică (...). Aș vrea să considere intervenția ca o invitație, ca o provocare”, a spus Alina Gorghiu, la Antena 3, în această seară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii