Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune avocatul Elenei Udrea despre arestarea acesteia

ro

05 Oct, 2018 08:16 1645 Marime text
 Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a declarat joi dimineaţă că aceasta va fi dusă în instanţă după ce a fost reţinută de Interpol, dar că, din punctul său de vedere, ea nu va fi extrădată, deoarece fetiţa ei are cetăţenie costaricană şi nu poate fi despărţită de mamă, scrie România TV.

Avocatul a povestit şi cum a fost arestată Elena Udrea, după ce a discutat cu Adrian Alexandrov.

În acest moment, Elena Udrea este la sediul Interpol, pentru a fi dusă la o instanţă din Costa Rica. Nu am vorbit cu Elena Udrea, am vorbit cu Adrian (Adrian Alexandrov, partenerul de viaţă al Elenei Udrea, n.r.).

Mi-a spus ce s-a întâmplat, că era lângă o cafenea din zona în care locuieşte şi s-a prezentat cineva de la Interpol din Costa Rica, care a invitat-o la sediu pentru procedura de extrădare la solicitarea statului român.

Cu siguranţă, va fi prezentată instanţei, care va analiza toate aspectele care ţin de această situaţie, inclusiv faptul că Elena Udrea are o fetiţă de doar 10 zile şi va ţine cont, probabil, şi de statutul de azilant pe care l-a obţinut deja - temporar, ce-i drept, şi se va pronunţa pe cererea de extrădare.

Din punctul meu de vedere, nu va dispune extrădarea, mai ales pentru faptul că are o fetiţă, care are cetăţenie costaricană, cu drepturi protejate de legea de protecţie a copilului din Costa Rica, una dintre prevederi fiind că un copil nu trebuie despărţit de mama lui, a declarat avocatul Veronel Rădulescu, la Digi 24.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii