Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce atribuții a primit constănțeanul Cezar Armeanu în cadrul Secretariatului General al Guvernului

ro

14 May, 2016 04:01 4990 Marime text
Primul ministru Dacian Julien Cioloș a semnat, ieri, decizia privind stabilirea atribuțiilor lui Cezar Manole Armeanu, inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

În baza documentului la care facem referire Armeanu este desemnat să îndeplinească atribuții ce intră în sfera de competență a Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.
Fișa de descriere a atribuțiilor și responsablităților și a modului de raportare a activității desfășurate se stabilește prin ordin al viceprim-ministrului, ministrului dezvoltării regionale și administrației publice.
Plata drepturilor salariale ale inspectorului guvernamental Armeanu și a celorlalte drepturi aferente se realizează de către Sercetariatul general al Guvernului, în condițiile legii, pe bază de pontaj și raport lunar de urmărire a indicatorilor punctuali ai activității pe care o desfășoară, aprobat de ordonatorul de crediteși/sau reprezentantul ministerului la care este încadrat. 
Cezar Manole Armeanu este din Constanța și a fost pe rând, secretar de stat al Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), ministru consilier în cadrul Biroului de promovare comercial-economic de la Oslo și inspector guvernamental.
Potrivit Romania de maine, Armeanu este doctor în sociologie, deține o experiență complexă, atât în sectorul public, cât și în cel privat. Funcțiile avute variază de la comerț internațional la diplomație, transport maritim, comunicații și finanțe, acesta aducând o contribuție majoră la o varietate de programe ale Asociației care au ca scop dezvoltarea pe plan economic și diplomatic a României.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii