Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:11 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul Cezar Armeanu a fost rechemat, de președintele Iohannis, din funcția de ambasador

ro

23 Feb, 2021 06:35 1542 Marime text
  • Ieri au fost publicate în Monitorul Oficial al României numărul 177, mai multe decrete semnate de președintele Iohannis de rechemarea unor ambasadori în țară.
 
Printre acestea este și decretul numărul 149 privind rechemarea lui Cezar-Manole Armeanu din calitatea de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Kazahstan, Republica Tadjikistan și în Republica Kârgâză, cu reședința la Nur-Sultan.

În actul normativ semnat de președintele Iohannis, și contrasemnat de primul ministru Florin-Vasile Cîțu se mai arată că „domnul Cezar-Manole Armeanu își încheie misiunea în termen de cel mul 90 de zile”.

Armeanu se află pe acest post din aprilie 2017 în urma unui decret semnat tot de președintele României Klaus Iohannis.

Pentru cei care nu știu trebuie să spunem că Armeanu este din Constanța.

A fost pe rând, secretar de stat al Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), ministru consilier în cadrul Biroului de promovare comercial-economic de la Oslo și inspector guvernamental.

Armeanu este doctor în sociologie, deține o experiență complexă, atât în sectorul public, cât și în cel privat.

Funcțiile avute variază de la comerț internațional la diplomație, transport maritim, comunicații și finanțe, acesta aducând o contribuție majoră la o varietate de programe ale Asociației care au ca scop dezvoltarea pe plan economic și diplomatic a României.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii