Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul Cezar-Manole Armeanu acreditat de președintele Klaus Iohannis ambasador în Republica Kârgâză

ro

20 Jul, 2017 15:36 4454 Marime text
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 20 iulie a.c., următoarele decrete:

Decret privind acreditarea lui Cezar-Manole Armeanu și în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Kârgâză, cu reședința la Astana;

Decret privind acreditarea lui Bogdan Badea în calitatea de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Regatul Thailandei;

Decret privind acreditarea lui Marius Constantin Borănescu și în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Regatul Lesotho, în Republica Mozambic și în Republica Zambia, cu reședința la Pretoria.

Menționm că Cezar Manole Armeanu este din Constanța. A fost pe rând, secretar de stat al Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), ministru consilier în cadrul Biroului de promovare comercial-economic de la Oslo și inspector guvernamental. În luna aprilie a acestui an a fost acreditat în calitatea de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Kazahstan și în Republica Tadjikistan, cu reședința la Astana.

Armeanu este doctor în sociologie, deține o experiență complexă, atât în sectorul public, cât și în cel privat. Funcțiile avute variază de la comerț internațional la diplomație, transport maritim, comunicații și finanțe, acesta aducând o contribuție majoră la o varietate de programe ale Asociației care au ca scop dezvoltarea pe plan economic și diplomatic a României.

Citește și: 

Un constănţean, numit ambasador al României în Tadjikistan şi Kazahstan

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii