Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant. Fetiță de 12 ani șantajată cu imagini compromițătoare de un bărbat. Victima a fost amenințată de suspect

ro

11 Jun, 2019 09:32 1207 Marime text
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Timișoara au efectuat, ieri, 10 iunie, o percheziție, în județul Timiș, la domiciliul unei persoane bănuite de act sexual cu un minor, pornografie infantilă și șantaj.  
 
Potrivit Poliției Române, percheziția efectuată de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice și procurorii D.I.I.C.O.T – S.T. Timișoara a fost realizată în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări față de un bărbat de 32 de ani.
 

„Cel în cauză este bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani și ar fi fotografiat-o în ipostaze compromițătoare. Acesta este bănuit că ar fi distribuit fotografiile prin intermediul unei aplicații de socializare către alte persoane și ar amenințat-o pe minora în cauză că dacă se va adresa organelor de poliție o va omorî pe sora ei mai mică.
 
În urma percheziţiei, au fost ridicate două hard disk-uri, șapte telefoane mobile, un stick de memorie USB, nouă suporți de stocare a datelor în format digital, un joint de cannabis, un plic cu 3 muguri și 3 plante în ghiveci” - au transmis polițiștii.

 
Au fost luate măsuri de însoțire a victimei, precum și a 8 martori minori împreună cu aparținătorii legali ai acestora, la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara în vederea audierii.
 
Totodată, a fost pus în executare un mandat de aducere, persoana depistată fiind condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, în vederea audierii.
 

„Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș cu propunere de arestare preventivă.
 
Percheziția a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și al jandarmilor din cadrul Brigăzii Mobile „Glad Voievod” - au mai precizat reprezentanții Poliției Române. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii