Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz rar Un cuplu născut în aceeiași zi și an a adus pe lume o fetiță exact pe data lor de naştere

ro

20 Aug, 2016 21:54 4275 Marime text
Nașterea micuței Lucy Marie Perkins a uimit pe toată lumea, inclusiv pe medicii care au asistat-o pe mama ei. Cazul este atât de rar încât se întâlnește o dată la 48 de milioane de nașteri.
 
Părinții fetiței sunt ei înșiși un caz special, sunt născuți amândoi în același an și în aceeași zi, pe 16 august 1986, la numai 50 de  minute diferență. Când s-au cunoscut au fost surprinși de coincidență, au descoperit că au foarte multe lucruri în comun și s-au îndrăgostit nebunește.
 
Anul trecut, cei doi s-au căsătorit și, în ciuda faptului că plănuiseră să mai aștepte până când vor deveni părinți, Caitlin a rămas însărcinată. Nu se considerau pregătiți pentru un copil, însă teama că nu ar mai putea avea copii pe viitor, i-a determinat să păstreze sarcina.
 
Potrivit calculelor medicilor, micuța trebuia să se nască abia săptămâna viitoare, însă, în mod cu totul surprinzător, ea a vrut să vină pe lume mai devreme, chiar în ziua de 16 august, zi în care părinții ei au împlinit 30 de ani.
 
Uimiți dar și foarte fericiți că au un copil sănătos, Caitlin și Tom au decis să o boteze pe copilă Lucy Marie. Ei au considerat că nașterea fetiței în aceeași zi în care au fost născuți și ei este un miracol, așa că au vrut să poarte și numele sfânt de Maria, pentru că 16 august este la o zi după ziua Sfintei Fecioare Maria.
 
Nu doar părinții au fost surprinși, dar și medicii. Asta pentru că era prima dată când s-au confruntat cu un astfel de caz.

„Multă lume va găsi incredibilă această poveste, dar este adevărată 100%. Micuța Lucy s-a născut exact de ziua părinţilor ei, Caitlin şi Tom. Ea a cântărit 3,3 kilograme şi e perfect sănătoasă. Nașterea a fost neprogramată, nimeni nu a intervenit în vreun fel. Vor avea toți trei aceeași zi de naștere. Sunt o familie minunată”, a spus medicul Brad Robinson, cel care a scris despre caz pe rețelele de socializare și a și postat o imagine cu frumosa familie.





Sursă: baby.unica.ro
Sursă foto: baby.unica.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii