Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:34 14 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câți suspecți au fost plasați săptămâna aceasta în arest la domiciliu. Pentru câte persoane a fost luată măsura supravegherii judiciare

ro

13 Jan, 2019 10:03 527 Marime text
În ultima săptămână, la nivel naţional, a fost dispusă măsura arestului la domiciliu față de 23 de persoane și cea a controlul judiciar față de alte 90 de persoane.

Poliţia Română verifică, periodic, dacă persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile. În cazul încălcării acestora de către persoanele supravegheate judiciar, polițiștii sesizează imediat instanţa competentă.

Potrivit Poliției Române, în perioada 4-11 ianuarie 2019, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară față de 113 persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 23 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și cu privire la 90 de persoane aflate sub control judiciar.

Ti-a placut articolul?

Comentarii