Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:37 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea „Câteva clarificări privind documentul lansat în spaţiul public”

ro

12 Mar, 2015 17:32 817 Marime text
Echipa de comunicare a deputatului Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, în care afirmă că documentul lansat în spaţiul public care stă la baza speculaţiilor că Elena Udrea ar fi comis „spălare de bani” după începerea anchetei DNA este un rezultat al unei cereri DNA către Oficiul Naţional de Combatere a Spălării Banilor.
 
„Câteva clarificări privind documentul lansat în spaţiul public care stă la baza speculaţiilor că Elena Udrea ar fi comis «spălare de bani» după începerea anchetei DNA.
1.    Documentul este rezultatul unei cereri DNA către Oficiul Naţional de Combatere a Spălării Banilor care a venit între momentul în care s-a dispus prima arestare şi momentul apelului.
2. Tranzacţia invocată este absolut legală. Elena Udrea a împrumutat propria firmă, lucru perfect legal şi uzual.
3. Nu este vorba de 487.000 de euro, ci de lei.
4. Judecătorii din dosarul Microsoft nu au reţinut această acuzaţie ca fiind reală, dispunându-se arestul la domiciliu. Practic, acuzaţia s-a dovedit neîntemeiată şi ÎCCJ a respins-o.
5. Nu există nicio legătură între presupusul Offshore a lui Pescariu şi vreo tranzacţie către Elena Udrea. Cu atât mai puţin aceasta. Avem de-a face doar cu o juxtapunere stupidă a unor elemente invocate în dosar”, este pesajul postat de echipa de comunicare pe pagina de facebook.
 
Sursa: Facebook.com

Ti-a placut articolul?

Comentarii