Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:50 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casieriile RAJA vor fi închise pe 1 decembrie

ro

26 Nov, 2014 15:53 882 Marime text
SC RAJA SA aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor, că în perioada 29 noiembrie - 2 decembrie, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Apelurile către telefonul dispeceratului 0241/66.44.44 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Singurul serviciu care-şi va modifica programul de lucru pentru perioada aceasta este cel al casierilor RAJA. Astfel, abonaţii care nu au apucat să-şi plătească facturile la apă potabilă şi canalizare, trebuie să ştie următorul program al casieriilor RAJA Constanţa. 

Astfel, sâmbătă, 29 noiembrie casieriile vor fi deschise în intervalul 08.00 - 12.00, iar de duminică până luni casieriile vor fi închise.

Începând cu data de 2 decembrie, casieriile RAJA Constanţa îşi vor relua programul normal de lucru, între orele 08.00 şi 18.30.

Totodată, constănțenii trebuie să știe că începând cu data de 2 decembrie, casieria din City Park Mall, etajul II se va închide. Constănțenii își vor putea plăti facturile la apă la casieriile de pe bulevardul Mamaia numărul 281, strada Răscoalei 1907 numărul 5 și strada Soveja numărul 55, precum și la toate bâncile și locațiile Pay – Point.

Ti-a placut articolul?

Comentarii