Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care sunt oraşele în care se protestează

ro

04 Nov, 2015 20:16 1575 Marime text
Oamenii au ieşit din nou în stradă. În Bucureşte, dar şi în alte oraşe, mii de persoane s-au adunat la mitinguri în care cer schimbarea clasei politice. 

Aceştia au revendicări diferite, unii îşi doresc un guvern de tehnocraţi, alţii să se schimbe Constituţia şi anularea prerogativelor de care se bucură acum politicienii. Unii vor întărirea DNA, iar alţii simplificarea prin Constituţie a procedurii de dizolvare a Parlamentului şi reducerea numărului de parlamentari.
 
La Cluj Napoca, peste 1.000 de oameni sunt în stradă şi au pornit în marş prin oraş. Şi la Braşov sunt aproximativ 1.500 de persoane în stradă. De asemenea, 1.000 de oameni participă la un miting în Craiova, potrivit hotnews.ro. Totodată, au fost anunţate mitinguri pentru această seară în Cluj, Piteşti, Târgu Jiu şi Braşov. Câteva mii de oameni scandează la Timişoara „Jos corupţia”, potrivit tion.ro. Timişorenii au blocat o bandă de circulaţie pe bulevardul Mihai Eminescu, în faţa clădirii Primăriei Timişoara, iar apoi s-au îndreptat spre Catedrala Mitropolitana, strigând „Vrem spitale, nu catedrale!".

Reamintim că, în seara aceasta, şi peste 1.000 de constănţeni scandează „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!” şi „Veniţi cu noi!”.

Sursa foto: hotnews.ro

Citeşte şi 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii