Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana Eliza Samara, invitată de onoare a Şcolii gimnaziale nr. 12 „B.P. Haşdeu”, din Constanţa (galerie foto+video)

ro

05 Apr, 2016 14:45 3441 Marime text
Campioana europeană la tenis de masă Eliza Samara, din Constanţa, a fost invitată de onoare, astăzi, a Şcolii Gimnaziale nr. 12 „B.P. Haşdeu”, din Constanţa, în cadrul opţionalului „Cultură şi tradiţii aromâne“, desfăşurat în cadrul instituţiei de învăţământ.

Gazdă a campioanei a fost profesor învătământ primar Simona Ţapu, iar la întrevedere au fost prezenţi, din partea şcolii, şi prof. dr. Laura Popa (directorul unităţii de învăţământ), Adrian Bădilă (coordonator pentru proiecte şi programe educative) şi membrii catedrei de educaţie fizică şi sport (Violeta Rădulescu, Viorel Prejbeanu şi Adriana Gheţea). De asemenea, la acţiune a participat şi Nicu Caramihale, membru în Biroul Executiv al Comunităţii Armâne din România, filiana Constanţa.

Au participat 25 de elevi, care au dialogat cu Eliza şi au prezentat un program artistic. Campioana a fost însoţită de mama sa, Mariana, şi a fost plăcut impresionată de întâlnirea cu copiii. Eliza şi mama ei s-au şi prins în horă alături de elevi şi de cadre didactice.
 
La final, Elizei i s-a cântat „La mulţi ani!“, pentru ziua sa de naştere, care va fi peste puţin timp. De asemenea, marea campioană a semnat în cartea de onoare a şcolii, s-a fotografiat cu copiii şi le-a acordat autografe.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii