Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camera Deputaților deschide centrul de primire pentru noii aleși

ro

17 Dec, 2016 16:53 1199 Marime text
Camera Deputaților a anunțat că va deschide luni, de la ora 10.00, Centrul de primire pentru deputații nou aleși în legislatura 2016 - 2020.

„În această perioadă, deputații vor îndeplini toate formalitățile necesare preluării mandatului de parlamentar: completarea și depunerea fișei deputatului, a declarației pe propria răspundere privind calitatea de lucrător sau colaborator al Securității, dacă este cazul, precum și un Curriculum Vitae. Totodată, conform Legii 176/2010, deputații pot depune declarațiile de avere și interese, termenul fiind însă de 30 de zile din momentul validării”, se precizează într-un comunicat al Camerei Deputaților.

Deputații nou aleși „vor completa o fișă pentru evidența unitară a deputaților în viitoarea legislatură și vor primi informațiile necesare despre structurile instituției și atribuțiile specifice ale fiecăreia”, conform comunicatului citat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marcel 17 Dec, 2016 22:08 Domnule parlamentar,ai fost ales de electorat ,iar daca vei dormi zilnic in scaunul din sala ,vei primi ZILNIC TREI PENSII LUNARE de ale sotiei mele , iar daca lipsesti O SINGURA ZI vei pierde valoarea celor trei pensii lunare. Daca ai coloana verticala te rog sa scrii pe balconul din sala parlamentului acest text , cu speranta ca alegatorii au stiut pe cine voteaza :"Pentru o zi in in sala parlamentului primim TREI PENSII LUNARE ale unui alegator ".