Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ca urmare a denunțului unui polițist, două persoane au fost prinse în flagrant de dare de mită

ro

07 Mar, 2019 11:04 1250 Marime text
Două persoane în vârstă de 21, respectiv 42 de ani au fost reținute de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, ca urmare a unei acțiuni de prindere în flagrant realizată ieri, 6 martie a.c., împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Anchete.

În fapt, în ziua de 5 martie a.c., un agent de poliție din cadrul D.G.P.M.B. - Brigada Rutieră a formulat un denunț la sediul D.G.A. din care rezulta faptul că două persoane, una dintre acestea implicată în luna octombrie 2018 într-un accident rutier, i-au oferit, cu titlu de mită, suma de 300 euro, pentru a nu dispune măsurile legale în cauză.

Denunțul a fost înaintat de îndată unității de parchet competente, fiind organizată acțiunea de prindere în flagrant, în timpul căreia cei doi bărbați au fost surprinși oferind suma 100 euro și 900 de lei polițistului, pentru ca acesta să nu îşi îndeplinească îndatoririle de serviciu, respectiv constatarea săvârşirii unor contravenţii privind circulaţia pe drumurile publice şi pentru a nu dispune măsura reţinerii permisului de conducere.

Persoanele prinse în flagrant au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, unde, în urma audierilor, procurorul a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Operații și Serviciului Tehnic din cadrul – Structura Centrală.

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii