Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bursucu va deveni tătic. Iubita lui, o tânără afaceristă din Constanţa, îi va dărui o fetiță

ro

09 May, 2018 16:25 10712 Marime text
Adrian Cristea, alias Bursucu, a anunţat că va deveni peste două luni tătic, scrie B1 TV. El și iubita sa vor avea o fetiță.

Bursucu, în vârstă de 30 de ani, este împreună cu Andreea de șase ani. Viitoarea mămică este o tânără afaceristă din Constanţa, manager la un parc de distracţii din staţiunea Mamaia.

Colegul lui Teo se pregăteşte să schimbe scutece şi este extrem de emoţionat. Coregraful a dat chiar el vestea şi a luat prin surpindere pe toată lumea, căci doar apropiaţii îi ştiau iubita.

„Îmi doream foarte mult să devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul. Surpriza mi-a fost făcută de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastică a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus: «vezi că ai ceva pe masă». Eu am deschis cutia și am găsit acolo o poză cu un bob de fasole. Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd! Când mi-am dat seama că e real, că nu e o glumă, aveam ochii în lacrimi. Deşi îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să plâng. Să devii părinte este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmplă”, a spus viitorul tătic, citat de Click.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii