Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul de Telecomunicații Speciale, anunț important legat de construcția noului sediu de la Constanța! (DOCUMENT)

ro

11 Jan, 2024 17:00 1606 Marime text
 
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro contractul pentru proiectarea și execuția de lucrări pentru sediul STS Constanța a revenit CON-A Operations SRL, cu sediul social în Șelimbăr, județul Sibiu. Valoarea totală a contractului este de 23.215.000 lei fără TVA.
 
Serviciul de Telecomunicații Speciale achiziționează - prin cumpărare directă - servicii de supervizare a execuției lucrărilor pentru realizarea sediului Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Constanța.  
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea estimată a contractului variază între 130.000 și 160.000 de lei.  
 
Data limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilită pentru 26 ianuarie 2024, ora 15:00.
 
Potrivit licitatiapublica.ro contractul pentru proiectarea și execuția de lucrări pentru sediul STS Constanța a revenit CON-A Operations SRL, cu sediul social în Șelimbăr, județul Sibiu.
 
Valoarea totală a contractului este de 23.215.000 lei fără TVA.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 11 ianuarie 2024, SC Con-A Operations SRL a fost fondată în noiembrie 2002, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, are sediul pe strada Mihai Viteazu, în Șelimbăr, județ Sibiu, și este controlată de nouă asociați, respectiv: CON-A SRL, cu 51%, Bulboaca Mircea Vasile, cu 10 %, Cristea Narcis Sorin, cu 10 %, Oros Adrian, cu 8 %, Bulboacă Cristian Paul, cu 6 %, Bulboacă Negrean Anamaria, cu 4 %, Croitorescu Maria, cu 4 %, Ghilea Vasile Horațiu, tot cu 4 % și Manitiu Constantin Cristian, cu 3 %.
 
Ca administratori apar Cristea Narcis Sorin și Oros Adrian.
 
Tot potrivit Termene.ro, Bulboacă Cristian Paul apare în Imobiliara B.A.C. SRL și în Condesign SRL, Bulboaca Mircea Vasile în Unimat SRL, Imobiliara B.A.C. SRL, Con-A Mep SRL, Marcon First Imobiliare SRL, Suntecan Capital Holding SRL, Bac Naporep SRL, Con-A SRL, Baza 505 Sibiu SRL și în Imob Timsag SRL.
 
Bulboacă Negrean Anamaria apare în Imobiliara B.A.C. SRL și în Persoană Fizică Autorizată Bulboacă Negrean Anamaria Persoană Fizică Autorizată
 
Cristea Narcis Sorin apare în Con-A Exe SRL, Engineering C&F Advisory SRL, Baza 505 Sibiu SRL, Con-A SRL și în Con-A Innovations Management SRL.
 
Croitorescu Maria apare în Engineering C&F Advisory SRL și în Cohas-RO SRL, iar Manitiu Constantin Cristian în Bau Consult SRL și în Con-A Facility Management SRL.
 
Asta în timp ce Con-A SRL figurează în Con-A Mep SRL, Con-A Productions SRL și în Con-A Innovations Management SRL.
 
 CON-A Operations SRL are încheiate mai multe contracte publice.  
 
Pentru anul 2022, cu aproximativ 540 de angajați, CON-A Operations SRL a declarat o cifră de afaceri netă        de 573.359.937 de lei și un profit net de 26.997.121 de lei.
 
SC Con-A SRL a fost fondată în noiembrie 1992, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, are sediul social tot în Șelimbăr, județ Sibiu, și este controlată de Bulboacă Mircea Vasile și de Cristea Narcis Sorin.
 
Ca administratori apar Bulboaca Mircea Vasile și Cristea Narcis Sorin.
 
Pentru anul 2022, Con-A SRL (cu mai multe contracte publice) a declarat o cifră de afaceri netă de 209.522.175 de lei și un profit net de 9.226.225 de lei.
 
Noul sediu al STS Constanța va fi echipat cu: sistem de alimentare cu energie electrică de joasă tensiune, grup electrogen, instalație electrică interioară de iluminat și pentru alimentarea echipamentelor, priză de pământ, instalație de protecție la supratensiuni atmosferice, sistem de încălzire/răcire centralizat, centrală termică, centrală de ventilație cu recuperare de căldură, sistem detecție și semnalizare incendiu, sistem de stingere incendiu, sistem de hidranți interior și exteriori, sistem de supraveghere video, sistem de control acces, sistem de avertizare la efracție a clădirii, sistem BMS, racord telecomunicații din două direcții redundante, sistem desfumare, instalații de apa rece si apa calda, instalații de canalizare a apei uzate menajere si a apelor pluviale, gospodărire de apă și cameră de pompe.
 
De asemenea, clădirea va cuprinde și un spatiu complet amenajat și dotat cu destinația de Data Room.
 
Despre STS
 
Serviciul de Telecomunicații Speciale este organul central de specialitate, cu personalitate juridică, ce organizează, conduce, desfășoară, controlează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicațiilor speciale pentru autoritățile publice din România și pentru alți utilizatori prevăzuți de lege.
 
Serviciul de Telecomunicații Speciale este singura autoritate care emite norme tehnice obligatorii în domeniul telecomunicațiilor speciale.
 
Serviciul de Telecomunicații Speciale are structură militară și face parte din sistemul național de apărare.
 
Activitatea Serviciului de Telecomunicații Speciale este controlată de Parlamentul României, prin comisiile pentru apărare, ordine publică și siguranță națională.
 
Activitatea STS este organizată și coordonată de către Consiliul Suprem de Apărare a Țării.
 
Conducerea Serviciului de Telecomunicații Speciale este asigurată de un director cu rang de secretar de stat, numit de Consiliul Suprem de Apărare a Țării (C.S.A.T.), la propunerea președintelui acestuia.
 
Directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale răspunde în fața Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru activitatea pe care o desfășoară și prezintă acestuia rapoarte anuale.
 
În exercitarea atribuțiilor ce-i revin, directorul este ajutat de un prim-adjunct care este și înlocuitorul său, precum și de doi adjuncți.
 
Conducerea STS
 
director - general ing. Ionel-Sorin Bălan
 
prim-adjunct al directorului - general-locotenent dr. ing. Ionel-Sorinel Vasilca
 
adjunct tehnic al directorului - general-maior ing. Mădălin-Virgil Mihai
 
adjunct economic al directorului - general-maior Marian-Cosmin Rădoi
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Licitații publice. Un constructor din Transilvania va executa noul sediu al Direcției de Telecomunicații Speciale Constanța. Contract de peste 4 milioane de euro (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii