Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţul tragediei din ”Colectiv” a ajuns la 62 de morți!

ro

15 Dec, 2015 10:08 1518 Marime text
 
Bilanțul tragic al incendiului de la clubul morții tot crește. Încă o persoană rănită în incendiul de la Colectiv a încetat din viaţă, ajungându-se astfel la 62 de morţi.
Tânăra care a pierdut lupta cu moartea avea 26 de ani şi era internată la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Aceasta avea arsuri pe 30% din suprafaţa corpului, precum şi arsuri ale căilor respiratorii, potrivit România TV.
Un număr de 21 de persoane rănite în Clubul Colectiv sunt internate în continuare în spitalele bucureștene, dintre acestea una fiind în stare critică.
Bilanţul tragediei ajunsese duminică seara la 61 de morţi, după ce o pacientă transferată la o unitate medicală din Germania a decedat.
În spitalele din Capitală mai sunt internaţi 23 de răniţi, dintre care la Spitalul de Arşi sunt cinci pacienţi, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" - cinci, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - trei, la Spitalul Elias - doi, la Spitalul Militar Central - patru, la Spitalul de Urgenţă Floreasca - trei şi la Institutul "C.C. Iliescu" - un pacient, potrivit Ministerului Sănătăţii.
Ministerul Sănătăţii a precizat că 58 dintre răniţii care au fost trataţi, după incendiul din 30 octombrie, în spitale din Capitală au fost externaţi.
Alţi 39 de răniţi au fost transferaţi din spitale din Capitală în unităţi sanitare din străinătate, însă trei au decedat în Marea Britanie, trei în Germania şi doi Olanda şi câte unul în Israel şi Austria. În clinicile din străinatate mai sunt internaţi 28 de pacienţi români.
În spitale din Belgia sunt internate opt persoane, toate în stare stabilă, a precizat Ministerul Sănătăţii. În Marea Britanie au fost transferaţi nouă răniţi, dintre care trei au decedat, ceilalţi şase pacienţi fiind în stare stabilă. În Olanda au fost transferate opt persoane, însă două dintre acestea au decedat, ceilalţi şase pacienţi fiind în stare stabilă. În Israel au fost internate trei persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre care una a decedat, celelalte fiind în stare stabilă.
În Austria au fost transferate cinci persoane, dintre care patru sunt în stare stabilă, iar una a decedat. La spitale din Germania au ajuns cinci răniţi, dintre care trei au decedat, doi sunt în stare stabilă. În Norvegia a fost transferat un rănit în incendiul din Colectiv, acesta fiind externat în stare stabilă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii