Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. A murit de ziua lui Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 50 de morţi

ro

11 Nov, 2015 08:21 2308 Marime text
Un tânăr rănit în clubul Colectiv, care era internat în Marea Britanie, a murit în această dimineaţă, bilanţul tragediei ajungând astfel la 50 de morţi.

Este vorba despre un băiat cu arsuri de gradul II şi III pe o suprafaţă foarte mare a corpului, care plecase din România deja într-o stare foarte gravă de sănătate.

În cursul zilei de ieri, bilanțul tragediei urcase la 49, după ce doi dintre răniții transferați în străinătate au murit. Cei care și-au pierdut viața în ultimele zile sufereau de insuficiență organică sistemică.

În această dimineaţă, numărul pacienților internați în spitalele din țară era de 76, 14 dintre aceștia fiind în stare critică, iar şapte în stare gravă, potrivit digi24.ro. Ceilalți pacienți erau stabili. 

UPDATE 1, ora 11.00
 
Tânărul care a decedat este Vlăduţ Roberto Andy. Familia şi prietenii sunt copleşti de durere, azi trebuia să-i cânte „La Mulţi Ani" cu ocazia împlinirii vârstei de 19 ani.
 
„Copil frumos şi nevinovat, astăzi cu toţii eram pregătiţi să-ţi urăm «La Mulţi Ani!» şi să te rugăm să lupţi, dar din păcate avem ochii şi inimile pline de lacrimi şi durere. La FIX 19 ani ai pierdut lupta deşi ai fost un luptător. Îţi mulţumesc că ai fost PRIETENUL fiului meu... Ai lăsat un gol imens în sufletul lui. Te-ai ridicat la cer după 12 zile de suferită, Condoleanţe familiei", a scris mama unui prieten pe Facebook. 

Citeşte şi Elena Niţu, cea de-a 49-a persoană decedată în urma incendiului din Colectiv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii