Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bercea Mondial le cere copiilor săi să se împace cu Mircea Băsescu

ro

27 Jun, 2014 15:24 2253 Marime text
Bercea Mondial și-a schimbat atitudiunea cu privire la scandalul în care sunt implicați copiii săi și Mircea Băsescu, fratele președintelui României, transmite România Tv. 

Bercea Mondial cere copiilor săi să se împace cu nașul lor, Mircea Băsescu, dacă acesta le va da banii înapoi. Bercea a făcut aceste declarații ieri la DNA, mărturisind că nu știe nimic despre acest scandal și că nu vrea să facă declarații.
„Eu nu-l bag pe nașu`, că nu știu nimic”, le-a spus ieri procurorilor Bercea Mondial.

Cei care vor decide ce se întâmplă cu Mircea Băsescu sunt însă judecătorii Curții de Apel București, care în cursul zilei de astăzi vor decide dacă Bercea Mondial rămâne în arest sau va fi cercetat în stare de libertate. 

Amintim că fratele președintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluție favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel (Bercea Mondial) era judecat pentru tentativă de omor, întrucât și-a înjunghiat un nepot.

Pe tot parcursul anchetei, Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu, a declarat că este nevinovat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii